Γνωρίστε την Daitech Technologies

Η Daitech Technologies ιδρύθηκε τον Ιούνιo του 1990 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

 

 

Η βασική δραστηριότητα είναι το εμπόριο,  η υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, και φορολογικών ταμειακών συστημάτων. Είναι η πρώτη εταιρεία  που εμπορεύτηκε την ASUS και την Viewsonic στην πόλη μας. Από τότε έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες. Συνεργασίες που επιτρέπουν την πώληση προϊόντων τους στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτει έμπειρο και ειδικευμένο τεχνικό τμήμα, που με την συνεχή εκπαίδευσή του καλύπτει όλες τις ανάγκες υποστήριξης σε υπολογιστές, φορητά, εκτυπωτές, ταμειακές μηχανές, δικτυακά συστήματα και συνολικά σε προϊόντα πληροφορικής.

Φιλοσοφία μας, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης είναι ότι ο καθένας από τους πελάτες μας είναι μοναδικός. Σκοπός μας δεν είναι να σας παρουσιάσουμε έναν τιμοκατάλογο και να αποφασίσετε μόνος και μόνη το τι θα σας καλύψει καλύτερα, αλλά να σας κατευθύνουμε, με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, στην ποιοτικότερη και οικονομικότερη λύση. Να είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση για οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύπτει.

Αυτή η φιλοσοφία στην αγορά της πληροφορικής ήταν το θεμέλιο συνεργασίας με εταιρείες, βιομηχανίες, γεωργικούς συνεταιρισμούς, Δημόσιες υπηρεσίες, σχολικές μονάδες, και καταστήματα λιανικής όχι μόνο του νέου διευρυμένου δήμου Χαλκηδόνος αλλά και των όμορων δήμων.

Η νέα εποχή στην οποία ήδη είμαστε είναι για μας το νέο στοίχημα. Με συνέπεια, συνεχή επικοινωνία, τεχνογνωσία και εμπειρία σας καλούμε στην «παρέα» της μεγαλύτερης εταιρίας υποστήριξης.