Καλωσήρθατε στη σελίδα μας.Δαϊκούδης Δημήτρης & συνεργάτες

Πληροφορίες κατηγοριών

Η λίστα των προϊόντων μας είναι ενδεικτική και ενημερώνεται τακτικά. Πατώντας στην εικόνα που εμφανίζεται μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊον που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αλλά και για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η Daitech σας προσφέρει μια σειρά από  ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC, Laptops, Bundles, Workstations), με χαρακτηριστικά που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του απλού αλλά και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Αποκτήστε REFURBISHED (ανακατασκευασμένους με εγγύηση) υπολογιστές που είναι όσο άριστοι δείχνουν.

Γνωρίζουμε τον προβληματισμό σας, όταν πρόκειται να προμηθευτείτε συσκευή πληροφορικής, υπολογιστή, οθόνη ή εκτυπωτή. Μεγάλη ποικιλία και προδιαγραφές περιπλέκουν την απόφασή σας , πωλητές χωρίς γνώσεις σας αποπροσανατολίζουν και ψευτοπροσφορές «παγίδες» ίσως και να σας εξοργίζουν.

Φιλοσοφία μας δεν είναι απλώς να σας δώσουμε έναν πολυσέλιδο κατάλογο, για το λόγο αυτό ενώ είμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρίες της περιοχής  μας, συνειδητά δεν γίναμε ακόμα ένα e-shop. Επιδιώκουμε την ενημέρωσή σας, σκιαγραφούμε τις ανάγκες σας και με την εμπειρία και τεχνογνωσία μας προτείνουμε ακριβώς τη συσκευή που σας καλύπτει, δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα αλλά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Κάθε εβδομάδα αναρτούμε πραγματικά έξυπνες αγορές και Ειδικές Προσφορές.

Καλύπτουμε οποιαδήποτε απαίτηση στην συναρμολόγηση σταθερού υπολογιστή από την απλή χρήση σε κείμενα και internet μέχρι τον gamer ή τον server του επαγγελματία.

Συνεργασίες με επώνυμες εταιρίας σε laptop και tablet αλλά και εκτυπωτές με απαιτήσεις απλής εκτύπωσης της εργασίας του μαθητή μέχρι τον έλεγχο εκτυπώσεων σε πολυμηχανήματα εταιριών.

Καλύπτουμε ανάγκες προβολής αλλά και απλής χρήσης οθονών. Δικτυακές ανάγκες απλού οικιακού χρήστη μέχρι την απομακρυσμένη ενημέρωση αρχείων και κλειστών κυκλωμάτων σε μία επιχείρηση.

Εκτός από τα επώνυμα καινούρια συστήματα μπορούμε να σας προτείνουμε και μεταχειρισμένα και ανακατασκευής προϊόντα σε άριστη κατάσταση και εγγύηση αντικατάστασης.

Από το 1990 μέχρι σήμερα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αλλά και με τις δικές μας εισαγωγές εξασφαλίζουμε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδυασμό με χρηματοδοτικά πακέτα μπορούμε να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή των αγορών σας.

Με ενδιαφέρει