Καλωσήρθατε στη σελίδα μας.Δαϊκούδης Δημήτρης & συνεργάτες

Υπηρεσίες

Σε οποιοδήποτε κλάδο και να δραστηριοποιήστε, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε απαιτείται η εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων πληροφορικής που διαθέτετε. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, θέλετε να εστιάσετε στην απόδοση και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Υποστήριξη Συστημάτων Πληροφορικής

 Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε οποιοδήποτε πρόβλημα σε οτιδήποτε σύστημά του.

Η αγορά ενός υπολογιστή ή ενός φορητού, ενός εκτυπωτή ή ενός περιφερειακού είναι δύσκολη και χρειάζεστε καθοδήγηση για να αποκτήσετε το καταλληλότερο και φθηνότερο προϊόν. Σίγουρα μπορούμε να σας καλύψουμε. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να σας υποστηρίξουμε κατάλληλα, άμεσα και ποιοτικά.

Η τεχνική μας ομάδα βρίσκετε δίπλα σας. Φιλοσοφία μας είναι η εξειδίκευση, το ήθος και η ποιότητα.

Με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια οι τεχνικοί μας έχουν συνεχόμενη ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες. Η επιλογή της ομάδας μας εκτός από την τεχνογνωσία γίνεται και με κριτήριο το ήθος. Θέλουμε να νιώθετε τον τεχνικό μας φίλο και μέντορα. Θέλουμε να σας αντιμετωπίζει με υπομονή και ευγένεια και να νιώθει το πρόβλημα που έχετε στο σύστημά σας σαν δικό του.

Υλικοτεχνικά διαθέτουμε σύγχρονο και λειτουργικό τμήμα. Πιστεύουμε στο σωστό εργασιακό περιβάλλον διότι θα δώσει την δυνατότητα στο τεχνικό μας να προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως :

 

  • Επισκευές πλακετών σταθερών και φορητών υπολογιστών
  • Ανακτήσεις δεδομένων
  • Αντικαταστάσεις εξαρτημάτων
  • Τοποθετήσεις βίντεο προβολέων και συστημάτων διάδρασης
  • Εγκαταστάσεις προγραμμάτων προσωπικά αλλά & δικτυακά συστήματα
  • Δομημένη καλωδιακή δικτύωση
  • Επισκευές εκτυπωτών. Οθονών και λοιπών περιφερειακών

Και πλήθος άλλων εργασιών επισκευής συστημάτων πληροφορικής.

Με ενδιαφέρει